Over ons

Wheelness is gespecialiseerd op het gebied van velgreparaties. Wij leveren maatwerk aan zowel bedrijven als particulieren. Wij ontzorgen autodealers en garagebedrijven volledig in het repareren van velgen. Kortom, uw beschadigde velgen zijn bij ons in goede handen. Wheelness staat voor kwaliteit, maatwerk en service. 

Ons doel

Uw beschadigde velgen terugbrengen naar fabrieksorigineel. Dit bereiken wij door gebruik te maken van de nieuwste machines, de nieuwste materialen en de beste producten. Wij nemen met niets minder genoegen dan uw velg terug te brengen naar de fabrieksoriginele staat. Dit alles zorgt ervoor dat u bij ons, in één keer, 100% af bent van uw velgschade.

Afspraak is afspraak

Om u zo goed mogelijk te helpen kunt u rekenen op een goede service. Daaronder verstaan wij snelle doorlooptijd, scherpe tarieven en hoge kwaliteit. Daarom maken wij met u duidelijke afspraken. Zo weet zoal u als wij waar we aan toe zijn.

3-5 Werkdagen klaar

Op de dag van ontvangst en aanname voor inspectie zal de velg worden gereinigd en voorbewerkt. De volgende werkdag zal de velg worden hersteld en gecoat. Tenslotte zal op de derde dag na uithardtijd van de coating  de band worden gemonteerd. Echter zal bij meer dan één velg (een set) logischerwijs het herstel langer dan 3 werkdagen duren.